El lector escriu

Capdavanter i valent Puigdemont envers la immigració

El senyor conseller Joan Ignasi Elena, d’Interior, declara en un diari nacional espanyol que la proposta del president Puigdemont i líder de Junts que “expulsar immigrants delinqüents i reincidents és un greu error”, reconeixent que Junts no és un partit xenòfob, i jo també estic d’acord en una part del relat del conseller, d’integrar immigrants que venen a treballar. Però el problema és un altre, deriva dels qui tenen l’ADN per delinquir, i això no ho dic jo sola: al barri del Poble-sec el venedor de diaris de la plaça del Setge del 1714, Felipe Alonso, premi Poble-sec 2018 i premi policial per defensar el veïnat de nit per atracaments amb violència física, i dona testimoni també del gran tancament de petits negocis, així com de la marxa dels veïns a viure a altres indrets fora de Poble-sec, infestat de delinqüents, que també es barallen de nit drogats i okupant pisos que estan buits. Jo mateixa he sigut víctima, al vestíbul de la meva escala, al Paral·lel, de dos negres d’1,90 m d’alçada, un agafant-me mentre l’altre m’arrencava el collar d’or sense cap guàrdia urbana o policia dels Mossos, desapareguts fa temps!

Per tant, la proposta del president Carles Puigdemont sona a música celestial, perquè cap líder o polític de la Generalitat s’atreveix a denunciar els que fan seguidisme de la barra lliure o de la porta oberta per delinquir o vendre drogues a carrers de l’Eixample per l’estímul turístic in crescendo, i encara Collboni té dubtes existencials de si pacta amb Colau o amb l’alcalde històric Xavier Trias, que és tan bon batlle de nit com de dia!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia