El lector escriu

Que visqui la vida 2

Amb motiu de la brutal tala de pins contestada per Salvem la Pineda d’en Gori, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, manifestà a TV3 que totes les parcel·les de cases unifamiliars venudes per Bellafosca tenien dret a llicència d’obres encara que hi hagi en curs un contenciós administratiu (cursat just per restaurar la destrucció de la pineda, afavorida per l’Ajuntament?). El propietari, encoratjat pels afalagaments, –“N’hi ha prou que deixi sis pins”–, després d’arrasar els altres 20, ha practicat un enorme esvoranc. Mesura uns 300 metres quadrats de superfície i té una profunditat de més de 5 metres. Ara resulta que s’ha passat i li han obert un expedient disciplinari. Aquest urbanisme caòtic és la conseqüència del fet que les 12 parcel·les s’encavalquin. Això fa que, per minimitzar la repercussió del sòl en el cost, calgui enginyar-se-les per forçar al màxim l’edificabilitat.

Destruint els serveis ecosistèmics associats al boscos, contribuïm a accelerar el canvi climàtic. Eudald Carbonell conclou que som estúpids, ja que, sabent que ens estem autodestruint, no volem implementar els mitjans per sortir de la inèrcia especulativa del sistema. Ja és hora que activeu el Conservatori del Litoral!

St. Joan de Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia