El lector escriu

Aventures absurdes amb la T-mobilitat

Vull compartir la meva última odissea amb la T-mobilitat de TMB, digna d’un guió de comèdia. Vaig comprar aquesta meravella de la tecnologia en una estació del tramvia, pagant un extra per un tros de cartó. Sorpresa! La targeta tenia tanta gana d’aventures que va decidir no funcionar. El meu viatge va continuar amb una trucada al número màgic de la targeta, on em van suggerir anar a un quiosc situat a l’altre costat del món. Allà em van informar amb un somriure que aquest no era el seu circ i que havia de parlar amb els pallassos del Tram.

Ells, al seu torn, em van oferir un bitllet al seu espectacle de comèdies a les seves oficines a Sant Adrià de Besòs, i, és clar, l’espectacle és tan popular que necessites una “cita prèvia” per gaudir-ne. Després de 20 anys usant la T-10 sense cap drama, la T-mobilitat em porta aquesta comèdia d’errors. Potser el proper pas serà enviar-me a una recerca del tresor per tot Barcelona per solucionar-ho. Gràcies, TMB, per aquest viatge ple de sorpreses i emocions inesperades!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia