El lector escriu

Aliança Catalana

Fa dies que no puc treure’m del cap l’alcaldessa de Ripoll i la seva candidatura a la presidència de la Generalitat. La gent de comarques la volen votar pel tema de l’emigració; estan farts de tants robatoris i de collites malmeses per la fam i la sequera. Aquesta dona pot fer molt de mal a Junts a les comarques de l’entorn. Diu el que molts voldrien dir, però per prudència no obren boca per no retratar-se públicament del que pensen i callen.

La gent passa de la dreta i de l’extrema dreta, vol solucions, i aquesta senyora pot ser el possible referent per aconseguir-ho. Sílvia Orriols Serra, Aliança Catalana, diu el que molts voldrien dir, i els decebuts, que sumen més del que pensem, molts d’ells nacionalistes de pedra picada, la votaran. Un perill que passa i passarà desapercebut fins al dia de les votacions amb els resultats a la mà. Pocs escons, però els suficients perquè altres perdin les eleccions.

Sant Just Desvern (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia