El lector escriu

Penso, llavors destorbo

Benvolguts companys opositors:

Som milers de professors substituts que durant mesos hem patit un procés d'oposicions marcat per la faràndula política i la precarietat laboral.

La immensa majoria no hem pogut superar aquest procés, però us animo a no caure en la desesperació. Com m'agrada explicar al meu alumnat, mai som una nota, som molt més.

Realment penseu que el sistema de selecció del professorat és propi del s. XXI? Tot i que paguen bé als membres dels tribunals de selecció, coneixeu algun bon professor que s'hagi presentat voluntari per formar part d'aquests tribunals? Si us hi vàreu fixar, el president de cada tribunal omplia amb creuetes un full d'Excel. Simplement no hem estat capaços d'anomenar els punts que la burocratització del saber imposa. No estem dins de l'Excel i veient el nivell educatiu de la nostra societat, us felicito a tots i totes, ja que heu demostrat que no sou aptes per seguir reproduint un sistema educatiu ancorat al s. XIX.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.