Opinió

No podem abaixar els braços

La pandèmia ho ha canviat tot. Fins al passat 14 de març, la nostra previsió per a aquest any era bona, fins i tot teníem una activitat suficient per seguir creant ocupació. Ara, la situació és ben diferent.

A Girona, la crisi està colpejant el nostre teixit empresarial amb duresa, a causa, especialment, de la gran afectació d’aquesta als sectors de l’hostaleria, el turisme i el comerç.

En aquesta situació, la FOEG creiem que les prioritats per als mesos vinents haurien de basar-se en polítiques de despesa pública i endeutament extraordinari destinades a salvar empreses per salvar ocupació. Aquesta hauria de ser la prioritat. Resistir aquest any per reactivar-se el vinent.

Però, a més, hauríem d’aprofitar aquesta situació per augmentar la competitivitat amb les indicacions que la UE fa temps que va marcant: la promoció de la digitalització i la innovació, la transformació energètica i la sostenibilitat mediambiental.

En temps de gran incertesa és quan la gran tasca empresarial pren més importància, tenir una empresa requereix decisió i valentia per assumir riscos personals i familiars.

L’activitat està molt tocada i això encara no s’ha acabat, però així i tot els empresaris no podem abaixar els braços.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia