Opinió

De reüll

Tenir barra

Al meu poble, el nou govern municipal s’ha apujat el sou un 8% en el tercer ple del mandat. Hi havia apostes a peu de carrer per veure quant tardarien i no han fet llarga l’espera. A l’augment de sou li’n diuen “actualització de l’IPC”, com quan l’exministra María Dolores de Cospedal, del pagament en negre de la trama Gürtel en deia allò de “pagament en diferit”. Tant és PP que PSC: deuen pensar que la gent és ximple i que tot s’ho empassa. Durant la campanya, els socis de govern dels socialistes, un grup dit municipalista que va sorgir del mateix PSC, duien al seu programa la fiscalització de l’Ajuntament. “Estudiarem la reducció de la despesa de personal, augmentada considerablement en els últims anys”, anunciaven. I es devien referir als sous del treballadors municipals, i no pas als seus.

Sovint la política, a tots els nivells, no la fan sempre els millors, la fan els que tenen els carnets de partit més grossos, els que tenen menys escrúpols i més cara dura per fer allò que criticaven com si la gent no tingués memòria ni consciència. Els que tant els és anar al Maresme, al Garraf o al Vallès si el que toca és una poltrona. Poc que ens hauríem d’estimar més i exigir, que qui ens governa no només sigui gent honesta, sinó que ho sembli. Perquè polítics amb molta barra n’hi ha massa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia