Articles

dos negroni

Estimat Mohamed

Quantes verges
et toquen si t'immoles per Al·là? Són 72 realment?

Fa dies que no t'escric, enfeinat com em trobo preparant la guerra santa contra l'infidel occidental a la ciutat de Barcelona. Quin temps teniu al desert de Mauritània? Espero que la prosperitat, els dàtils i la llet amb mel, etcètera, etcètera inundin els teus dies, mitjançant o a través dels euros que Al·là ens ha procurat gràcies a les últimes santes accions que hem dut a terme. Aquí tot segueix la mar de bé. La lesió de Messi no serà res, gràcies a Al·là, i el programa del Cuní continua líder. Però no és d'això del que et voldria parlar.

Veuràs, Moha. S'està preparant a la infidel Barcelona una visita. La del papa de Roma, Benet XVI.  Es veu que l'home visitarà la Sagrada Família i la Sagrada Grua. Les mesures de seguretat no són una broma (res a veure amb les d'aquells de la caravana solidària que vam alliberar fa poc, Al·là els beneeixi), però ja saps que els catalans sempre tenen l'obsessió dels diners. I és per això que alguns d'ells lloguen els balcons dels pisos amb vistes al temple. Ho van publicar els diaris com a notícia curiosa. Per set-cents eurets tens un balcó per veure el papa.

Ah, Moha... No et semblaria bona idea llogar-ne un amb la pasta que aquesta ciutat ha vessat sobre els nostres cors i fer que es complís la voluntat d'Al·là? Total, la Sagrada Família no està acabada, el tros que ha creat l'infidel Subirats tampoc no és que sigui l'Alhambra i les guiris que visiten i fotografien el temple infidel i inacabat ensenyen les mamelles i mengen Cornettos d'una manera prou lasciva.

A canvi del sacrifici, Nostre Senyor ja saps que ens ofereix unes dones verges al paradís. Que ja saps que d'això n'hem de parlar el proper dia a la mesquita. Quantes verges et toquen si t'immoles per Al·là? Són 72 realment? Per què 72 i no 73? I què passa amb elles quan ja te les has beneficiat? Te les canvien per unes de noves o continuen sent verges pels segles dels segles? T'hi has de casar? I quan t'hi has casat, totes 72 volen parlar amb tu “a nivell de parella”?

Sempre teu, Omar el Subsaharahui.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.