Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Contradiccions que et regala la vida

1.

COM ÉS
que ningú a Madrid (o gairebé ningú) no es queixa de l'absència cada cop més reiterada del tècnic blanc, José Mourinho, a les sales de premsa per evitar polèmiques (diu el Real Madrid) i, en canvi, hi ha hagut tantes crítiques pel fet que el Barça viatgi el mateix dia dels partits? Com pot ser que uns debats s'ignorin i uns altres s'estirin?

2.

PER QUÈ
no es pot criticar ni Undiano Mallenco ni el seu jutge de línia pel gol anul·lat del partit de copa del Rei al Sánchez Pizjuán de dimecres, ja que és impossible posar-se d'acord?

3.

ESTEU
d'acord que el que sí que hem d'ovacionar és la realització televisiva de Canal Plus, que va fer una exhibició de recursos per mostrar-nos amb diverses posicions de càmera si la pilota entrava o no? Com és possible que, malgrat l'esplèndida realització, no ens n'hem sortit a l'hora de veure si va entrar o no?

4.

COM ÉS
que em costen tant d'entendre aquestes rebaixes d'hivern de l'Espanyol, que s'ha tret de sobre (d'acord, en una època de crisi econòmica) dos jugadors titulars amb un talent extraordinari: Víctor Ruiz i Dídac Vilà? No poden entendre que l'afició es pot sentir desencisada amb vista a les aspiracions d'entrar a Europa la temporada que ve?

5.

DE TOTA
manera, no teniu ganes d'escoltar els sempre sensats raonaments de Mauricio Pochettino aquest matí sobre si ell va donar el vistiplau a l'operació o si, per contra, ell va dir que sí perquè era un tema econòmic que no es podia aturar?

6.

EM
quedo parat quan m'assabento que Karim Benzema ha deixat d'anar a classes de castellà. Li serveixen realment per a alguna cosa, ja que segons expliquen és molt difícil sentir-li la veu al vestidor o en els entrenaments pel seu caràcter extraordinàriament introvertit?

7.

NO ÉS
molt bèstia la notícia que llegia ahir a El País, que reproduïa el que publicava el dia abans el The Sun anglès sobre els rumors de si la mare de la criatura de Cristiano Ronaldo està morta? El més salvatge és que qui, suposadament, dóna la notícia a la premsa anglesa és la mateixa germana del jugador del Real Madrid.

8.

PER QUÈ
és cert que els esportistes (i en general tothom) haurien d'anar amb compte amb el que escriuen en el Twitter, perquè és una manera d'opinar que pot no ser ben interpretada, com ara la picabaralla que han tingut el català Pau Ribas i el nord-americà David Logan del Caja Laboral de Vitòria? Atenció a les piulades: Logan diu: «Aquests pallassos que tinc al voltant fan que un negre com jo tingui ganes d'agafar un ocell fumejant i tornar a casa.» Resposta de Ribas: «Menys escriure i més jugar i guanyar. Hòstia!!!» Rèplica de Logan: «Si no ets l'entrenador, calla.» Terrible i innecessari.

9.

CAL
explicar que l'atleta Marta Domínguez no està imputada ara en l'operació Llebrer i que la desmarca del metge Eufemiano Fuentes, però sí que ho continua estant en un presumpte tràfic d'anabolitzants? És concebible que digui, com va fer a Veo7, que potser hi ha una conxorxa des que va entrar al PP? Però què diu?

10.

US
queda clar que la premsa de Madrid ja ha quedat dividida editorialment respecte a la figura de José Mourinho i el seu conflicte amb Jorge Valdano? El Marca s'ha entregat a l'entrenador portuguès i l'As és molt més crític amb ell? Recomanació: llegiu l'article del director Alfredo Relaño de dimarts passat sobre com el Barça sembla el Madrid de fa vint-i-cinc anys i, en canvi, el Madrid sembla el Barça de llavors. Magnífica anàlisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.