Opinió

Un porc provoca retencions a la Ronda de Dalt

L'animal ha caigut d'un camió de transport cap a les quatre de la tarda i ha calgut esperar a què fos atrapat per reobrir un carril

El trànsit a la zona també s'ha vist afectat per un accident al Nus de la Trinitat

La presència d'un porc a la calçada de la Ronda de Dalt de Barcelona ha obligat aquest dimarts a tallar la via per retirar l'animal.

El suí, de grans dimensions, ha caigut a la via d'un camió de transport cap a les quatre de la tarda i ha aparegut a la via en sentit Besòs, entre les sortides de Via Júlia i Sant Andreu.

La Guàrdia Urbana ha tallat un carril a la circulació fins que l'han pogut atrapar.

Un cotxe patrulla l'ha acorralat amb l'ajuda d'una grua que passava per allà, i els dos agents han tret l'animal de la via estirant-lo de les orelles. En aquest moment, s'ha hagut d'interrompre completament la circulació.

Ara s'està a l'espera que els propietaris o una protectora d'animals es facin càrrec de l'animal, que no ha patit danys.

L'incident ha causat algunes retencions puntuals, tot i que no s'han generat grans complicacions de circulació, segons han apuntat fonts de la policia local.

A això s'hi ha afegit un accident que s'ha produït cap a un quart de cinc al Nus de la Trinitat en sentit Besòs i que ha generat tres quilòmetres de retenció. En total, s'ha arribat als tretze els quilòmetres de circulació lenta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.