Opinió

Apunts

Eurovegas

Ni que sigui com a reacció, la convocatòria d'un concert contra la construcció d'Eurovegas per al dia 15 de setembre, m'ha despertat una certa simpatia cap al senyor Sheldon Adelson. La solidaritat amb Adelson ve provocada pels que s'han sumat al concert anti, entre ells els nefastos Estopa i Albert Pla. Només faltaria una actuació conjunta entre Serrat, Sabina i Josmar cantant una versió de l'És superfort! El concert antivegas pot provocar una de les fusions més insòlites de la música moderna, els progres i els horteres plegats, tots combregant contra l'enemic comú. On serà David Bisbal? O Raphael? A favor o en contra?

Els progres presenten la proposta de destrucció d'aquest paisatge oblidat del Baix Llobregat com l'entrada de la màfia. De tant veure les pel·lícules de Scorsese i Coppola tenen una visió infantil del crim organitzat. Els seus cervells tibetans no els deixen adonar-se que aquí no ens calen Lucky Luciano ni Al Capone perquè ja tenim més que de sobres amb les llumeneres locals. No m'imagino a les riberes del Llobregat Ben Siegel, violent gàngster jueu de Brooklyn: la llegenda associa la gestació de Las Vegas al lloc on va aturar el cotxe per orinar quan fugia de la policia californiana, ja a Colorado.

Pagaria la pena trobar-nos pinxos d'aquesta categoria. Una nova unió com la que van fer el mateix Siegel i el cervell Meyer Lansky amb Lucky Luciano i Frank Costello. No, no tindrem aquesta sort i continuarem pel reguitzell penós del Palau de la Música i altres xirimoies. Fins i tot en això, és crítica la nostra crisi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.