Opinió

L'APUNT

De desconstructor a constructor

Ferran Adrià és un geni. I no només per com ha estat capaç de reinventar l'art culinari a base de desconstruir-lo sinó, i també, per aquesta manera seva d'anar pel món, afable i proper, tot i haver esdevingut el català més universal de tots, un home marca capaç de generar ingressos milionaris explotant la marca d'El Bulli. Però han de tenir butlla, els genis? El mateix Adrià que recepta simplicitat fent bandera de la truita de patates xips necessita de veritat construir una edifici de quasi 4.000 metres quadrats per al seu projecte de Fundació? Un altre geni, Pla, va dir que la cuina d'un país és el seu paisatge posat a la cassola. El geni d'Adrià segur que sabrà trobar l'equilibri perquè el paisatge i la cassola que en resulti no indigesti.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia