Opinió

LA GALERIA

Any d'aberracions

Segons un informe secret nord-americà, Catalunya s'havia convertit
en un
perill per
a la seguretat d'Europa

No m'he pogut estar, amics lectors, de transcriure les barbaritats que un de tants preclars observadors madrilenys de la realitat catalana va escriure un dilluns d'estiu del 2014 que s'acaba. Ja sabeu que tendeixo a reproduir paràgrafs d'aquells articles d'opinió redactats amb el sinistre propòsit de donar una imatge de Catalunya que inciti a l'odi contra tots nosaltres com a societat perversa, racista i, sobre tot, antiespanyola que devem ser. Alguns companys de feina em diuen que no en faci cas, i jo els responc que no es tracta del cas que se'ls faci aquí, sinó del cas que els facin aquells que creuen saber què passa a casa nostra amb la lectura de les columnes d'aitals emmetzinadors de consciències.

Tinc a les mans un escrit aparegut al diari La Razón el 30 de juny, titulat ni més ni menys que Catalonistán, amb aquest visible subtítol: “La región posee la mayor densidad islámica de toda Europa.” I començava així: “Fueron ellos los que se lo buscaron. Desde el principio. De manera consciente. Sin tregua ni pausa. La idea de que la llegada de nuevos inmigrantes procedentes de Hispanoamérica reforzara los vínculos con el resto de España les ponia de los nervios. Para contrarrestar tan indeseada e indiseable posibilidad decidieron abrir las puertas de la región a las gentes del norte de África sin reparar en las diferencias culturales i religiosas.” Més endavant, el columnista donava per fet que “la salida de la Policía Nacional a instancias del nacionalismo había convertido el área en un auténtico santuario para las mafias”. Es veu que pel perspicaç gasetiller, els Mossos d'Esquadra no deuen existir o, si existeixen, no deuen fer absolutament res. Ara bé, no s'ho degué inventar, perquè es basava en un hipotètic informe secret nord-americà segons el qual “Catalunya s'havia convertit en un perill per a la seguretat d'Europa fonamentalment per dues raons. La primera era el nombre de musulmans, i la segona, la proliferació de les màfies”. Tornant a la primera raó del perill en qüestió, la columna acabava d'aquesta manera: “Pensaron neciamente que els islam se catalinazaria. Abunda, por el contrario, las pruebas de que lo que el porvenir puede esconder es simplemente la aparición de Catalonistán.”

Estimats lectors, feliç i, sobre tot, perquè és el que més ens cal, pròsper any 2015. I tranquils, eh!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia