Opinió

A la tres

Buf, ara toca la Meridiana

“Ara us fa mandra apuntar-vos-hi, però si no ho feu ara no hi tindreu lloc”

Si sou sobiranistes, independentistes, de la ceba o del morro fort i us fa una mandra còsmica apuntar-vos a partir de demà a la concentració de la Meridiana de l'Onze de Setembre no patiu. No cal que hi doneu voltes preocupats per si us ha baixat la trempera nacional, per si ja no sou el que éreu. Que no us vinguin els remordiments cada cop que us mireu al mirall i hi veieu un traïdor a la causa. No cal que contracteu cap psicoanalista per confessar-li que quan veieu una estelada ja no us bull la sang com abans, és greu, doctor?

Després de tres anys de mobilització continuada, que si manifestació, que si Via Catalana, que si la V, que si el 9-N, que si tota aquesta angoixa negociadora per veure si hi ha llista unitària, de país, cívica o com en vulguin dir, és natural que us hagi vingut una mica de decandiment i que, per postres, amb les vacances d'agost a tocar i aquesta calor insuportable que reblaneix l'ànima i l'habilior, ara mateix del procés i de la Meridiana en tingueu la pipa plena.

No patiu, repeteixo. Feu un cop d'ull als diaris de l'any passat, i als de l'anterior d'aquests mateixos dies i hi veureu l'ui, ui, ui que no omplirem, que serà un fracàs, que aquest any hem sigut massa ambiciosos, que el procés es desinfla i que amb aquesta calor hem de sortir al mig de l'asfalt. I al final ja es va veure, ple com un ou, en fila de cap a cap de país i una V a Barcelona que va fer goig internacional.

Preneu-vos-ho amb calma i no us hi feu mala sang. Si teniu un moment, encara que aneu curts de motivació complimenteu la inscripció a la Diada abans d'abaixar la persiana a l'agost, no fos cas que al setembre es col·lapsi el sistema informàtic, que de ganes ja us en vindran, no patiu, quan comenceu a veure que després de l'11 ve el 12, i el 13, i el 14, i així fins al 27-S, quan Catalunya es juga més que una foto colorista als diaris de tot el món. Ara us fa mandra, sí, però la Meridiana quedarà petita i si voleu un bon lloc ja us hi esteu apuntant demà mateix. Esteu avisats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia