Opinió

De set en set

Mal educats

En temps de pròrroga el desgovern Rajoy mostra les vergonyes amb escreix

Com és possible que aquesta colla de mal educats hagi governat durant els darrers anys? No és un misteri: els espanyols els votaren massivament el novembre del 2011 i això els donà carta blanca i 186 escons. Potser no els coneixien prou o l'elector estava desencisat del govern Zapatero, però els quasi onze milions de vots són més difícils d'entendre que el misteri de la Santíssima Trinitat.

El desembre del 2015 els vots es reduïren a set milions, pèrdua notable, però, sorprenentment, quan la realitat havia demostrat el nivell polític de la camada. La irresponsabilitat cal atribuir-la a l'elector, que votà el plasma i els seus epígons amb l'alegria de qui juga al pim-pam-pum a la fira de festa major. Total, una Espanya que es diu d'esquerres i arrisca a la dreta, tal vegada mirant de reüll la ultradreta.

Amb els antecedents, no és estrany que en temps de pròrroga el desgovern Rajoy mostri les vergonyes amb escreix, quan està sol a la casa dels lleons. Ara desatenen la fiscalització del Congrés dels Diputats i s'atrinxeren als despatxos que algú els vol prendre. Encara, tracten amb desaire els “governs regionals” que volen contribuir a l'acolliment de migrants o reben educadament mandataris d'altres pobles.

Pel significat, és exemplar veure el senyor en funcions negar-se a telefonar al president Puigdemont per interessar-se per l'accident de Freginals i les tretze víctimes europees. Mariano Rajoy no és un plasma com ens pensàvem, no, simplement és un mal educat que ignora les normes bàsiques de convivència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia