Política

Albrich, repeteix d’u d’ERC a Sant Joan de les Abadesses

Sergi Albrich repeteix com a cap de llista d’ERC a l’alcaldia de Sant Joan de les Abadesses. “Després de dotze anys amb la mateixa persona al capdavant de l’Ajuntament i amb majoria absoluta, creiem que som al final d’un cicle polític. I, per això, presentem un projecte de canvi, nou, fresc, amb noves idees i noves persones amb l’objectiu de tornar a ser un poble viu”, ha remarcat el candidat.

Per revertir la situació, Albrich ha avançat que treballaran en tres eixos: els joves i la promoció econòmica, els serveis a les persones, especialment les persones grans, i la participació ciutadana i la transparència. “Cal implicar el màxim de gent i les entitats en el dia a dia del poble per tal de revertir aquesta situació, compartint diagnosi i solucions. Volem un Sant Joan més viu, tal com havia estat no fa massa anys, i com més persones hi puguin treballar, millor”, ha remarcat el candidat d’ERC a l’alcaldia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia