El regidor d'hisenda de Torrent amaga informació sobre els pressupostos

El grup socialista municipal ha demanat documentació sobre l'execució de partides sense obtenir cap resposta

Una moció presentada pel grup Socialista de l'Ajuntament de Torrent, sol·licita que se li facilite, amb urgència, la documentació sobre l'estat d'execució del pressupost del 2009. També s'ha demanat que es presente davant de la Comissió Informativa d'Hisenda, l'informe sobre el compliment del Pla de Sanejament pressupostari que el Plenari va aprovar el passat mes de juny.

Fins la data en que s'hi redacta aquesta informació, no ha estat rebuda cap documentació sol·licitada, per la qual cosa, el síndic portaveu dels socialistes torrentins, Josep Veiga, ha manifestat que amb aquesta actitud, se li nega a l'oposició el dret a disposar de les xifres que confirmen l'estat de comptes del consistori torrentí.

Es tracta doncs, d'una actitud que adoba la manca de voluntat política de transparència informativa i que deixa a les clares la qualificació d'ajuntament poc transparent realitzada per l'empresa que estudia a nivell estatal la realitat dels ajuntaments.

Per a Josep Veiga, «el que passa a Torrent no passa enlloc; no es convoquen les comissions obligatòries i damunt d'això, es nega a l'oposició la documentació que necessita per a desenvolupar la seua tasca fiscalitzadora que li correspon».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.