Política

Política

Segon debat d'investidura

Homs retreu a Rajoy que a falta d'arguments clavi “castanya a Catalunya”

El portaveu del PDC al Congrés constata que el líder del PP ha actuat igual al debat que durant la legislatura: sense fer ni oferir res

Reitera a Sánchez que estan disposats a negociar amb ell si accepta parlar de “Democràcia i Catalunya”

El portaveu del PDC al Congrés, Francesc Homs, ha reiterat aquest divendres el vot en contra de la seva formació a la investidura de Mariano Rajoy com a president del govern espanyol.

En el seu breu discurs a la segona sessió del ple d'investidura, el diputat sobiranista ha opinat que l'actuació del candidat popular en el debat ha estat una “metàfora política” del seu mandat. “No ha proposat res, demana suport sense oferir res a canvi i, a falta de més arguments, castanya a Catalunya”, ha lamentat.

Homs ha explicat a Rajoy que tenen “confiança política” en ell “ni al partit que representa” i li ha preguntat si “algun dia assumirà alguna responsabilitat” pel seu fracàs “a banda de renyar els altres”.

Finalment, s'ha adreçat al líder socialista, Pedro Sánchez, per recordar-li que “si pren la iniciativa”, estan “disposats a parlar”. “Ja sap de què: Democràcia i Catalunya”, ha aclarit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia