Els pressupostos de la Generalitat no preveuen ni un cèntim per a cap necessitat de Torrent

L'hospital comarcal, la Ciutat de la Justícia, el soterrament de les vies i les noves escoles estan en l'aire

El projecte de pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2010 ignora totalment les necessitats d'inversió de Torrent, hagut compte que en cap partida apareix ni un sol euro adreçat als projectes més reivindicats per la ciutadania.

Els pressuposto esdevenen especialment tancats amb la ciutat més poblada de la comarca de l'Horta i, del conjunt dels milers de pàgines que el configuren, no hi ha ni tan sols un epígraf per a cap dels quatre projectes més urgents per a la ciutat.

Ni un sol euro per a l'hospital, ni per al soterrament de les vies del Metro, la Ciutat de la Justícia o la construcció de l'escoleta número 10 que ha de treure dels barracons els xiquets i xiquetes d'infantil que han començat el curs en aquesta mena d'instal·lacions provisionals.

A qui volen enganyar?

PERE ROSSELL

No hi ha per on agarrar la política que s'hi desenvolupa a la localitat ni la fartada de mentides polítiques a la que comença a habituar-se la primera regidora en cap. Resulta massa fàcil anar de festa, inaugurar obres dels anteriors administradors, tallar l'avinguda per tal d'anunciar l'ús de la bicicleta al costat del conseller del ram, acudir a passarel·les amb els millors modistes del País Valencià, balls i sopars. Però del que la gent necessita amb urgència, res de res. Els veïns del Camí la Nòria, estan farts de demanar que se soterren les vies i en contra de fer un accés més planer, l'empresa del Metro, no fa més que posar murades i entrebancs. El Bloc ha demanat fins la sacietat un hospital per a la localitat, però han obert el de Manises perquè va guanyar el PP abans que no a Torrent. Així va la política. Així va.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.