PSOE i Bloc de Torrent forcen la reunió de la junta general de Nous Espais

El Grup Municipal Socialista i el Bloc Nacionalista de Torrent, han presentat les signatures necessàries per tal de sol·licitar la reunió urgent de la Junta General de Nous Espais, l'empresa municipal d'urbanisme, amb l'objectiu que s'informe sobre l'acomiadament del gerent i sobre la sentència que la declara improcedent.

Tots dos grups polítics argumenten que la situació actual de Nous Espais, demana un informe com cal sobre aquests fets i sobre les decisions que cal prendre per part de la Junta General per poder garantir el correcte funcionament d'aquesta entitat.

Pel moment, l'alcaldessa de la localitat, Mª Josep Català, no ha sabut donar les explicacions suficients ni a la reunió celebrada a principis d'any, ni amb les resolucions preses després dels fets de l'escandalosa requalificació de pisos protegits per a joves a la zona de Parc Central, totes dues causants del comiat improcedents de l'aleshores gerent.

Amb les signatures que obliguen a la reunió d ela Junta General, al menys es preveu que tots els components d'aquesta empresa participada al 100% per la municipalitat torrentina, obtindran tota mena d'explicacions i es podran arbitrar les resolucions més adients, tal i com així manifesten Josep Veiga i Vicent Beguer, síndics portaveus de les dues formacions polítiques que han interposat el recurs formal necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.