La Generalitat deu 4.000 euros a cada torrentí nascut des de 2007 fins ara

Les famílies de Torrent han deixat d'ingressar un total de poc més d'11 milions d'euros que els deu el president de la Generalitat Valenciana des de juny de 2007, moment en què va prometre que pagaria 4.000 euros per cada naixement que es produiria en qualsevol punt del territori valencià. Des de llavors, han nascut a Torrent un total de 2.584 nous habitants i les famílies no han rebut ni un sol euro del govern autonòmic.

Aquest incompliment contrasta amb la proposta del president Zapatero, que afavoreix cada família amb 2.500 euros per cada naixement, mentre la Generalitat Valenciana no ha donat ordre d'ingrés en cap cas. És per això que el síndic portaveu del Grup Municipal Socialista, Josep Veiga, ha manifestat que «aquesta és una demostració més del que valen la paraula i les promeses de Camps».

Amb el volum de diners que deu la Generalitat, es podria haver fer front a la despesa que suposa un nou naixement i els comerços de la localitat haurien rebut una injecció econòmica suplementària que podria haver mogut l'economia de la ciutat.

No donen forment

P. ROSSELL

Sempre s'ha dit que els polítics, d'ara i d'abans, en campanya electoral es calfen la llengua i són capaços de prometre apagar l'aigua amb foc. D'això, ningú no dubta i tampoc no se sol tenir en compte quan, davant de l'evidència, resulta impossible acomplir la promesa. Però en aquest cas, es promet un diners per família i encara no s'ha fet efectiu. Això és el que passa quan es promet i i es promet i després, es pensa que ningú no li ho tirarà en cara. Amb els diners no s'hi juga i menys encara quan es tracta de diners de tots els contribuents valencians. Les promeses cal fer-les realitat, més encara si té un component econòmic que afecta la butxaca i que posa pel mig els fills. Resulta massa fàcil fer creure que passava casualment amb un Ferrary pel circuït i poc creïble que ací no passa mai res, encara que no s'acomplesquen les promeses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
iemen

Els houthis llancen un “nou míssil balístic” contra un portacontenidors en la mar Aràbiga

barcelona
rússia

El TEDH condemna a Rússia per una violació massiva de drets a Ucraïna

barcelona
kenya

Al menys 17 morts en l’assalt i incendi del Parlament per la pujada d’impostos

barcelona
Política

Aliança Catalana fulmina el regidor de Ribera d’Ondara per comentaris homòfobs

Barcelona
estat espanyol

PSOE i PP acorden a Brussel·les la renovació immediata del CGPJ

barcelona
rússia

Rússia bloquejarà l’accés per internet a una vuitantena de mitjans europeus

barcelona
guerra a europa

Zelenski destitueix un general d’alt rang acusat d’incompetència

barcelona
judicial

La fiscalia del Tribunal de Comptes s’oposa a portar l’amnistia al TJUE

barcelona
unió europea

Acord per mantenir Von der Leyen a la CE i posar Costa al Consell Europeu

barcelona