Víctor Ros anuncia que es querellarà contra el regidor de SOS Llavaneres

El cap de l'oposició a l'Ajuntament de Llavaneres i líder del PP, Víctor Ros, va anunciar durant el ple de dimecres que presentarà una querella per difamacions contra Josep Ruiz, regidor de SOS Llavaneres i principal impulsor de les denúncies que ha tingut la justícia sobre diverses operacions urbanístiques al municipi que afecten directament el mandat en què Ros era alcalde. El popular, que es va afegir a la majoria de grups de l'oposició en la proposta per reprovar l'actitud que ha tingut l'alcalde Bernat Graupera (CiU) durant el cas Pretòria, confia que «la justícia posi a tothom al seu lloc». Ros va acusar tant l'alcalde, perquè «ha actuat com si estigués fent precampanya electoral», com Josep Ruiz, «per haver-se alegrat» que la presumpta trama de corrupció hagi esquitxat Llavaneres.

L'exalcalde, que fins ara no havia volgut donar cap explicació sobre la seva responsabilitat en la signatura d'un conveni que investiga el jutge Baltasar Garzón, va lamentar, com la resta de l'oposició –excepte SOS Llavaneres–, que l'alcalde, en lloc d'enviar un informe que li requeria l'Audiència Nacional, «sortís a dir que, a més d'aquest, havia afegit més convenis urbanístics de l'anterior govern». Tant ERC com el PSC i Gent de Llavaneres van retreure també a Graupera el nul interès de l'alcalde per explicar la situació als regidors de l'oposició. Bernat Graupera va dir que si va enviar més documentació va ser amb l'ànim de «col·laborar amb la justícia», i que es va veure obligat a donar la cara en tot aquest assumpte perquè «els que l'havien de donar no ho feien». Tot i admetre que poca cosa podia fer per evitar la reprovació perquè està en minoria, va assenyalar que, «en tot cas, qui de veritat reprova és el poble».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona