Política

opinió

El paper d'Artur Mas al Parlament

Diputats de diferents colors coincideixen a dir que Artur Mas és un dels millors parlamentaris que hi ha hagut en els darrers temps al Parlament de Catalunya. Ho va demostrar des del govern i des de l'oposició. Demà ho podrà ratificar a la comissió d'Afers Institucionals del Parlament, a la qual ha estat cridat perquè expliqui què sap del cas Palau i de l'anomenat tres per cent. Ara que el debat del cas Palau està en judici obert a la Ciutat de la Justícia, el dubte està a veure quin Artur Mas compareix en seu parlamentària. El Mas expresident, el president, el possible candidat, l'hereu Pujol, l'inhabilitat... Quin paper interpretarà l'home que probablement sap més coses de la relació de la política amb el cas Palau i de les comissions del tres per cent per finançar, presumptament irregularment, CDC. Que sàpiga moltes coses en cap cas equival a dir que les haguera ordenades o que s'hagués lucrat personalment. La justícia ho dirà. Que les sàpiga tampoc significa que demà les vulgui explicar davant d'una part de l' oposició que encara continua creient que Artur Mas és el mal de tots els mals del procés sobiranista.

Artur Mas, tot i no ser diputat, és esperat amb candeletes per l'oposició. Encara li tenen ganes per no haver-se presentat de cap de llista i haver-se barrejat enmig de la llista de Junts pel Sí i per haver facilitat amb el pas al costat l'existència de l'actual govern de la Generalitat. De tots els papers que pot interpretar Artur Mas demà, fora interessant que aportés el màxim d'informació d'unes rèmores que fa molts anys que arrossega CDC i que probablement ni al jutjat s'acabaran d'aclarir. Quin paper interpretarà demà Artur Mas al Parlament?, sense que debiliti els seus i sense molestar el procés sobiranista, en el qual va posar la cara i quelcom més...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

En marxa el moll artificial per desembarcar ajuda humanitària

Barcelona
Religió

El Vaticà canvia el procediment per reconèixer aparicions i revelacions

Barcelona
Política

ERC deixa en mans de la militància el seu posicionament en la investidura

barcelona
Guerra a Gaza

Israel recupera els cossos de tres ostatges morts el 7 d’octubre

Barcelona
Eslovàquia

Robert Fico és operat per segona vegada després de l’atemptat

Barcelona
política

La policia espanyola denúncia la Comissió de la Dignitat al TSJC

barcelona
Guerra a Europa

Putin justifica que l’ofensiva a Khàrkiv és per protegir la regió fronterera

Barcelona
Guerra a Europa

Un atac ucraïnès amb drons a Crimea provoca talls de llum a Sebastòpol

barcelona
política

L’ANC vol que es “depurin responsabilitats” pel fiasco de Mas al TEDH

barcelona