El projecte econòmic del PP de Torrent porta l'Ajuntament a la ruïna

Arran la idea del PP torrentí de voler fer una nova operació de crèdit, els socialistes d'aquesta localitat de l'Horta amb representació al Consistori, manifesten que augmentarà el deute en 12 milions d'euros i és per això que els grups polítics que ocupen la bancada de l'oposició es troben clarament en contra perquè s'hi cristalitze aquesta operació.

El Partit Popular, aprovarà en solitari durant la propera sessió plenària, aquesta nova operació de tresoreria que augmenta el deute municipal i posa com a justificació la necessitat d'avançar la despesa que origina les obres contractades amb càrrec al Fons Estats d'Inversió de 2009 i 2010 i degut a la manca de finançament de l'estat.

Per al grup Socialista, aquesta mena d'arguments són alguna cosa més que una excusa i «suposa una burla al conjunt del veïnat torrentí perquè la ciutat ja ha cobrat per avançat el 70% dels fons estatals que ara es volen utilitzar com a pantalla».

L'altre argument, el d'aconseguir liquidés econòmica resta inutilitzat, si es té en compte la quantitat de despesa originada amb la gestió desencertada del partit que suporta el govern municipal, que ha generat més de 8 milions d'euros de dèficit i encara es pretén augmentar el deute per tal de continuar fent despesa sense control.

El camí cap a la ruïna

PERE ROSSELL

El partit que sustenta la majoria absolutíssima de l'Ajuntament de Torrent, triplica el dèficit, dobla el deute, gasta a mans trencades en propaganda els diners de les arques municipals i ho intenta apanyar tot a base de demanar préstecs bancaris. Resulta massa fàcil fer regals de solars a amics, coneguts i saludats perquè instal·len un aulari de la Universitat Catòlica, és molt còmode anunciar la construcció d'un hospital que no està ni pressupostat per la Generalitat i plantar un cartell que val 18.000 euros, sense cobrar cap mena de taxa i... clar, a aquest pas, a base de regals a uns i altres, la caixa està més que buida, pansida. La política de regals no es pot fer mai i menys encara si es tracta d'una administració pública. Els que ara gestionen l'Ajuntament de Torrent han de saber que treballen amb el crèdit de tots els ciutadans i ciutadanes i l'estan malbaratant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Bondy, perifèria parisenca mestissa

Bondy (França)
Cristina Ribas
Cap de l’oposició a l’Ajuntament de Sant Gregori (ERC)

“Allarguem la mà a l’equip de govern per donar vida al poble”

Sant Gregori
Nerea García Guerrero
Cap de l’oposició a Badia del Vallès (Totes fem Badia)

“Les polítiques del PSC a Badia són molt continuistes”

Badia del Vallès
POLÍTICA

Denúncia de Junts per compres irregulars a la policia de Pineda

PINEDA DE MAR
Guerra a Europa

La UE aprova el primer lliurament a Ucraïna de fons originats pels actius russos

Barcelona
guerra a gaza

Calculen que uns 21.000 nens estan desapareguts a la Franja

barcelona
Estat espanyol

El jutge del cas Koldo rebutja cedir la investigació a la fiscalia europea

Barcelona
GIRONA

Salellas convoca una junta local de Segurerat pel tiroteig a Font de la Pólvora

GIRONA
Guerra a Europa

Moscou responsabilitza Washington de l’atac mortal a Sebastòpol

Barcelona