Política

Procés sobiranista

Romeva no té “cap dubte” que molts comuns aniran a votar l’1-O “sense cap problema”

El conseller d’Exteriors reivindica que el referèndum és “un exercici de democràcia i dignitat col·lectiva”

L’exdiputat d’ICV al Parlament Europeu assegura que molta gent vol votar, i també des de l’espai de CatComú

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, no té “cap dubte” que l’1 d’octubre “molta gent dels comuns anirà a votar sense cap mena de problema i amb gran determinació”.

“És evident que hi ha molta gent que vol votar i que l’1 d’octubre anirà a votar, també de l’espai dels comuns i de molts altres”, ha vaticinat aquest diumenge des de les piscines de Can Caralleu de Barcelona, on ha participat en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

Romeva, que va ser diputat d’ICV al Parlament Europeu (2004-2014), ha fet aquestes declaracions després que la coordinadora nacional de Catalunya en Comú ratifiqués aquest dissabte a Terrassa que participarà en l’1-O entenent-lo com un “exercici de mobilització” pel dret a decidir, però no com a referèndum amb caràcter vinculant.

En aquest sentit, el conseller ha reivindicat que el referèndum que impulsa el govern, Junts pel Sí i la cup és “un exercici de democràcia i de dignitat col·lectiva”. “I no tinc cap dubte que l’1 d’octubre molta gent, i també de l’espai dels comuns, anirà a votar l’1 d’octubre sense cap problema i amb gran determinació”, ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia