Política

Cop gihadista a Catalunya

Ja són 16 les víctimes mortals pels atemptats

Mor una dona alemanya de 51 anys que estava ingressada a l’UCI de l’Hospital del Mar

Dues persones reben l’alta aquest diumenge i en queden 22 a l’hospital: 5 en estat crític, 4 greus i 13 menys greus

Una dona de 51 anys i nacionalitat alemanya que estava ingressada en estat crític com a conseqüència de l’atac terrorista del passat dijous 17 d’agost a les Rambles de Barcelona ha mort aquest diumenge al matí a l’UCI de l’Hospital del Mar de la capital catalana, segons ha informat el departament de Salut.

Aquesta defunció eleva a setze el balanç de morts en els atemptats de la setmana passada a Barcelona i Cambrils i és la primera d’una persona de nacionalitat alemanya.

En total han mort 8 dones i 8 homes. Sis de les víctimes eren de nacionalitat espanyola, cinc de les quals catalanes: un nen de tres anys de Rubí i el seu besoncle, Francisco López, de 65 anys; una dona de 75 anys de Sant Hipòlit de Voltregà; una veïna de Barcelona de 40 anys, i el vilafranquí de 34 Pau Pérez, assassinat per Younes Abouyaaqoub durant la seva fugida. La sisena és una dona de 67 anys de Saragossa morta en l’atac a Cambrils. També van morir dues dones portugueses, una senyora de 73 anys i la seva neta de 20; un home de 42 anys dels Estats Units, 3 italians (dos homes de 25 i 35 anys i una dona de 70), un nen de 7 d’anys amb doble nacionalitat australiana i britànica, un canadenc de 78 anys, una dona belga de 44 anys i la dona alemanya de 51 anys morta aquest diumenge.

Deu dies després dels atacs queden 22 persones ingressades a 9 centres catalans i 1 de Saragossa, 18 afectades per l’atropellament de Barcelona i 4 per l’acció de Cambrils. Dos dels ferits a Barcelona han estat donats d’alta aquest diumenge.

Cinc dels ferits en l’atac a les Rambles continuen en estat crític, 3 greus i 10 menys greus. Pel que fa ferits de Cambrils, 1 es troba greu i 3 menys greus.

Quatre dels ferits es recuperen a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, 3 al Clínic, 3 a Sant Pau, 3 a la Mútua de Terrassa, 2 a l’Hospital del Mar, 2 al Germans Trias i Pujol de Badalona, 1 a Bellvitge i 1 al Sagrat Cor. Els altres dos són ingressats en un hospital de la capital aragonesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia