Política

Josep Rull, a la feina

El titular de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Coneixement en funcions confirma que està “exercint les responsabilitats que ens ha encomanat el poble de Catalunya”

El conseller publica a les xarxes una imatge d’aquest matí on se’l veu assegut a la seva taula

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, i d’Empresa i Coneixement en funcions, Josep Rull, ha publicat aquest dilluns al matí una foto on se’l veu treballant al seu despatx.

El passat divendres el president del govern espanyol va decretar el cessament de l’executiu català sorgit de les urnes i va convocar eleccions autonòmiques per al proper 21 de desembre. De la seva banda, l’executiu de Carles Puigdemont va apuntar que dilluns tornaria a la feina. El mateix Rull va avançar aquest cap de setmana la seva “voluntat” de tornar a la feina aquest dilluns no com a “conseller de la Generalitat” sinó com a “ministre de la nova República”.

El titular de Territori és el primer membre del govern que ha fet explícit l’intent de reprendre l’activitat. El conseller ha penjat cap a un quart de deu una imatge on se’l veu assegut a la seva taula de treball, on té un exemplar d’aquest dilluns d’El Punt Avui, amb el titular “A la feina”. Acompanya la imatge un missatge on precisa que és “al despatx, exercint les responsabilitats que ens ha encomanat el poble de Catalunya. Seguim”.

Rull no ha accedit a la conselleria per la porta principal, on des de primera hora del matí hi ha nombrosos periodistes i també alguns treballadors del departament que han baixat al carrer a esperar-lo. A les portes de l’edifici, situat a l’avinguda Josep Tarradellas 2-6 de Barcelona, també hi ha una desena de membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) de l’esquerra de l’Eixample, que hi han acudit per donar suport al govern català.

Sí que ha entrat per l’accés principal el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font.

Continua amb l’agenda prevista

Cap a les 10 del matí Rull ha sortit de la conselleria, aquesta vegada per la porta principal, i ha explicat als periodistes que se n’anava “a seguir” amb l’“agenda prevista”. Minuts després ha precisat en un nou missatge a Twitter que ha sortit del departament per anar a la reunió del Comitè Nacional del PDeCAT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

argentina

Argentina aprova la llei òmnibus de Milei, que ara discutirà el Senat

barcelona
RIPOLL

El ple aprova una moció perquè no es faci campanya per la Festa Major

RIPOLL
GIRONA

ERC reivindica un “finançament singular” per millorar el transport públic

GIRONA
estats units

Multen Trump per no acatar l’ordre de silenci durant el seu judici penal

barcelona
política

Expedient de la JEC al conseller Balcells

barcelona
estat espanyol

L'executiu no aprova cap mesura de regeneració democràtica

barcelona
PALAMÓS

El PSC proposa una revisió integral del sistema de salut

PALAMÓS
estat espanyol

El carregador de tipus C serà obligatori a partir de gener de 2025

barcelona
política

Vergés (Junts) proposa un pla de xoc per fer front els reptes de la pagesia

girona