Política

La Fiscalia recorre l’arxivament provisional de la causa contra Jordi Pesarrodona

L’Audiència de Barcelona haurà ara de decidir si es mantenen o no les diligències obertes contra el regidor de Sant Joan de Vilatorrada pels delictes d’odi i resistència

fiscal també s’oposa al sobreseïment del cas contra un cap dels Mossos de Manresa per un presumpte delicte de desobediència

La Fiscalia ha presentat un recurs contra la decisió de la magistrada d’instrucció número 2 de Manresa d’arxivar la causa oberta contra el regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, investigat pels delictes d’odi i resistència greu a l’autoritat durant l’1-O al Bages.

Segons ha avançat Regió7 i ha confirmat l’ACN, el ministeri públic apel·la a raons “tècniques” per mantenir obertes les diligències. També s’oposa al sobreseïment del presumpte delicte de desobediència del cap de Seguretat Ciutadana de la comissaria dels Mossos de Manresa.

La jutge va acordar el passat 25 d’abril l’arxivament provisional després del testimoni d’un tinent de la Guàrdia Civil en considerar que els fets que se’ls van imputar no eren constitutius de delictes. Ara, serà l’Audiència de Barcelona qui haurà de decretar si es mantenen o no les diligències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia