Política

Millo avisa que el 155 “mai més serà tabú”

El delegat del govern espanyol a Catalunya es vanta que cap dels consellers que van “protagonitzar el cop” serà al govern

Acusa el president Torra de “ser un mal educat” per “negar-li la salutació” en un acte públic

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha volgut llançar una advertència al nou govern de la Generalitat. Ha avisat que després de les mesures que va prendre l’equip de Mariano Rajoy “l’article 155 de la Constitució mai més serà un tabú”.

Millo ha assegurat que ell “no vol” que torni a passar una situació com la viscuda els últims mesos però ha advertit que el 155 “quedarà com un procediment per al futur si fos necessari”.

En un dinar-conferència al Círculo Ecuestre, Millo ha presumit d’haver forçat des de l’Estat que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi acabat desistint de nomenar consellers que estan a presó o a Brussel·les. “Ni un sol dels consellers que van protagonitzar el cop a la democràcia estaran asseguts a la taula del govern”, ha etzibat.

D’altra banda, el delegat ha qualificat Torra de “mal educat” perquè que dimarts va coincidir per primer cop amb ell a un acte públic i el president va “negar-li la salutació”. Millo s’ha queixat que no ha pogut parlar amb ell encara ni tan sols per telèfon perquè no l’atén.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia