Política

Carles Carlà reclama la impugnació de les primàries d’ERC a l’Escala

Van servir per proclamar Etna Estrems, regidora com ell a l’Ajuntament, candidata per al 2019, en detriment de Xavier Ballesta, que va perdre

El regidor d’ERC a l’Ajuntament de l’Escala Carles Carlà ja ha reclamat formalment a la comissió de garanties d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) que impugni les primàries en què es va elegir la regidora Etna Estrems com a candidata a les eleccions del 2019.

Carlà assegura que hi va haver irregularitats greus i que, per això, cal convocar una altra assemblea en la qual se celebrin unes noves primàries “per poder triar, de manera neta i equànime, el pròxim candidat”.

Carlà exposa que les discrepàncies que van sorgir a l’assemblea en la qual es van fer les votacions per elegir candidat van ser degudes a les “greus irregularitats en la convocatòria”.

Exposa que l’executiva no es va reunir per triar el sistema d’elecció, que la decisió la va prendre la presidenta de la secció local, que les persones proposades no van ser elegides pel sistema d’avals, que les persones proposades no ho van ser per l’executiva com diu el reglament, que no es va trucar a les persones que no responen al correu sinó que les va trucar la candidata Estrems i també que si una candidata truca a amics, simpatitzants i militants és perquè disposa d’aquesta llista irregularment.

El regidor Carles Carlà també veu irregularitats en el fet que quan era l’altre candidat qui demanava la llista li deien que no era possible tenir-la.

LA FRASE

Cal unes noves primàries per poder triar, de manera neta i equànime, el pròxim candidat
Carles Carlà
REGIDOR D?ERC A L’ESCALA

LA DATA

15.06.18
Primàries.
Aquest és el dia en què es van celebrar les primàries per elegir candidat a l’Escala.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia