Política

Agressió feixista contra un CDR a l’accés de la presó de Lledoners

Un grup unionista respon amb violència a l’intent de diverses persones de frenar la retirada de llaços grocs

Els Mossos ha identificat tres persones per un presumpte delicte lleu de lesions i han obert diligències

Un grup de feixistes que van anar a treure els llaços grocs que havien posat diversos veïns i membres del Comitè de Defensa de la República (CDR) de la Catalunya Central va acabar agredint aquest dimarts a la nit un home que enregistrava amb el mòbil aquesta acció. Els Mossos d’Esquadra han identificat tres persones per un presumpte delicte lleu de lesions i han obert diligències.

Segons fonts policials, els fets van tenir lloc a la rotonda de la C-55 que va cap al centre penitenciari quan un grup de persones estava esborrant llaços grocs que hi havia pintats a l’espai públic amb dissolvent. Segons les mateixes fonts, la víctima els va recriminar el que estaven fent i els va començar a gravar. Davant d’això, tres persones que estaven al grup que treia llaços grocs van agredir la víctima a la cara.

Des del CDR, s’havia convocat un sopar a la fresca i una assemblea plenària a l’accés de Lledoners quan van passar els fets, que han denunciat moltes de les persones que hi havia en aquell moment, entre els quals diversos periodistes, com Quico Sallés, que ha fet diverses piulades narren els fets.

El CDR ha convocat una concentració antifeixista per l’agressió d’aquesta nit a l’entrada de Lledoners aquest dimecres a les 11h.

Aquest dimecres s’espera l’arribada dels presos polítics a Catalunya i, en concret, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, a la presó de Lledoners-



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia