Girona Decideix comença a recollir vot anticipat entre els alumnes d'instituts

La plataforma Girona Decideix ha començat a recollir vot anticipat entre els alumnes dels instituts de la capital. Ahir, les urnes del vot anticipat es van situar a l'institut Sobrequés amb la voluntat de captar el vot de la gent més jove, arran del criteri que també puguin votar els joves d'entre 16 i 18 anys. La jornada va servir per recollir al voltant d'uns 150 vots anticipats i ja es preparen per, la setmana que ve, repetir la iniciativa a l'IES Vicens Vives.

Per aquesta setmana, la plataforma ha previst quatre actes per difondre la consulta sobiranista que es farà a Girona el 25 d'abril i que s'aprofitaran també per recollir vot anticipat. Demà se situaran al mercat de Can Gibert, dissabte al matí les taules es posaran als mercats del Lleó i de la Devesa, i diumenge a la calçotada al barri de Vista Alegre per fer difusió del referèndum entre els veïns que participin en aquest acte social. Girona Decideix ha acreditat 150 apoderats que poden recollir vot anticipat amb totes les garanties. A més, les diverses reunions amb voluntaris han servit perquè Girona Decideix disposi ja de més de 300 voluntaris.

Més pobles el 25-A

Un grup de 17 voluntaris s'encarrega d'organitzar la consulta a Quart, al Gironès, pel proper dia 25 d'abril. De moment encara no han dut a terme cap acte de promoció, però estan disposats a repartir cartells informatius pel poble, ja que consideren que hi ha gent que encara no sap que es prepara la consulta.

Pel que fa a l'Alt Empordà, a Bàscara, Camallera i Vilaür també s'han constituït comissions. A Bàscara, el dia 21 de març es farà la presentació oficial de Bàscara Decideix i estan en contacte amb les poblacions veïnes de Camallera i Vilaür, on també es podrà votar el mateix dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries