Política

L’alcaldessa de Riudellots vol seguir

Montserrat Roura té la intenció de presentar-se a la reelecció

Diu que té projectes perquè el poble millori

L’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura (CiU), té ganes de continuar, com a mínim, quatre anys més. En una trobada amb militants de la formació a l’abril, Roura ja va fer saber la disposició i la intenció d’encapçalar la llista del PDeCAT en les municipals del 2019. Afirma que té pensades “accions a millorar en el municipi [2.029 habitants]”.

Roura és l’alcaldessa de Riudellots des del 2003. Ha encapçalat quatre cops la llista de CiU, que ha estat la més votada les quatre vegades. La batllessa assenyala que alguns veïns l’han animada a continuar i que ella també se sent amb corda. En els comicis de fa tres anys, CiU (7 regidors) va imposar-se a ERC (4).

Tres anys

De l’actual mandat, la batllessa de Riudellots destaca, entre altres millores, la introducció de la recollida porta a porta al municipi (el mes de novembre) i la incorporació de vigilants municipals i d’una empresa per reforçar la seguretat al poble. A més, la Generalitat ha iniciat les obres d’ampliació de la C-25, a tocar de Campllong.

Roura diu que encara no ha treballat en la configuració de la llista. S’haurà de veure si, per exemple, els regidors Josep Maria Corominas i Carme Camps, que fa més d’una dècada que són a l’Ajuntament, continuaran al costat de Roura. La batllessa ha governat amb majoria absoluta des del 2003. Entre el 2007 i el 2011 hi va haver dues llistes a l’oposició.

Antiga directora de Benestar

Montserrat Roura (Riudellots de la Selva, 1957) és llicenciada en psicologia clínica i funcionària de la Generalitat des del 1978. És alcaldessa de Riudellots des del 2003, quan va rellevar Josep Micaló. A més, entre el març del 2013 i el febrer del 2016, Roura va ser la directora territorial dels serveis de Benestar Social i Família. També va ser diputada al Parlament de Catalunya del 2010 al 2013 i consellera comarcal de Benestar i Família del 2007 al 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Els proisraelians ataquen els universitaris propalestins a Los Angeles

barcelona
dinamarca

El govern introdueix el servei militar obligatori per a dones

barcelona
guerra a gaza

Washington estudia acollir refugiats palestins que han fugit de la Franja

barcelona
estats units

La policia desallotja els universitaris de Columbia crítics amb Israel

barcelona
Eleccions 2024

El català agafa protagonisme

Barcelona

Hora d’aplicar l’amnistia o prevaricar

Madrid

Retrocés dels drets laborals a Europa

Brussel·les

Comprar per abaixar lloguers

Girona
sentència a l’1-O

L’exili augmenta, ara pel Tsunami

barcelona