Política

Josep Piferrer (ERC) ven el gir “popular” a Palafrugell

Reivindica l’impuls d’activitats festives i el foment de la bicicleta o els parcs canins

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer (ERC), torna a encapçalar la llista republicana al municipi i ahir va desgranar, en societat, les línies del projecte per al mandat 2019-2023, sobre la base del gir que han donat a les actuacions del consistori. Piferrer va esmentar, entre d’altres, que han “triplicat l’organització d’activitats populars”, com ara amb la festa major petita de Sant Martí i les revetlles de Cap d’Any o Sant Joan. En aquest sentit, va avançar que un dels lemes serà reivindicar la pertinença i una gestió de proximitat: Som de poble. I, a més de repassar les grans obres, va centrar-se en altres petites accions, com ara els parcs d’esbarjo per a gossos o el pla director per fomentar l’ús de la bicicleta i els itineraris.

L’alcalde va omplir l’auditori del Museu del Suro, per a un acte en què va estar acompanyat del seu predecessor i ara president del grup d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, i del conseller d’Educació, Josep Bargalló, que en un paral·lelisme amb la professió de mestre, que amb l’alcalde palafrugellenc han compartit, va destacar, el “bon coneixement de la gent i la realitat” que garanteix als municipis. Sabrià va mostrar-se “orgullós amb la transició” cap a Piferrer, de qui va defensar “els valors republicans i d’esquerres”.

L’alcalde i candidat, per la seva banda, també donava ahir algunes pistes, tot i que sense noms, sobre la llista, que serà de continuïtat respecte als set edils actuals, però amb una o dues incorporacions de gent jove, en espera d’acabar de quadrar la paritat entre homes i dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona