Política

Jaume Quintana

CAP DE LLISTA DE JUNTS PER CATALUNYA-SANTA CRISTINA D'ARO

“Resoldre la manca d’habitatge és una de les prioritats”

No havia estat mai vinculat a la política i ara es presenta com a cap de llista de Junts per Catalunya Santa Cristina. “He decidit fer el pas per millorar una sèrie de mancances que veig al municipi”, assenyala

Jaume Quintana treballa a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Calonge i és president del Club d’Atletisme de Santa Cristina d’Aro.

En la presentació de la candidatura va destacar que a l’Ajuntament hi cal regeneració.
Cal una regeneració i gent amb idees noves. A la llista només hi ha tres persones vinculades al partit. El que hem fet ha estat obrir les portes i portar gent que tingués ganes de treballar pel poble independentment de les sigles. He fet la llista sense cap mena d’imposició, pensant en una candidatura potent, i amb gent de tots els àmbits, edats i cultures. I sobretot gent jove, que porta aire fresc i molta empenta. Cal gent amb ganes de portar les propostes a terme.
Quines prioritats es marquen?
Enllestir els projectes que ha deixat penjat l’actual equip de govern. Per exemple, la nova biblioteca: l’actual ha quedat petita i hi ha unes barreres arquitectòniques que fan que la gent amb discapacitat no hi pugui accedir. També la revisió del POUM que es va engegar a nou mesos de les eleccions i sabent que no s’enllesteix així com així. És una de les eines vitals per al desenvolupament del poble.
Què inclouen en el programa?
Pensem que l’esport ha quedat totalment oblidat. A Santa Cristina hi ha un teixit associatiu esportiu i cultural molt potent. Aquestes entitats funcionen per l’empenta de la gent que hi ha al darrere però els falten infraestructures per fer les seves activitats.
Quines mesures volen prendre en relació amb l’habitatge?
A Santa Cristina hi ha un gran dèficit d’habitatge. Per a la gent jove o amb problemes econòmics, el mercat de lloguer és zero al municipi. Volem treure una línia d’ajuts per a l’emancipació dels joves, que puguin pagar el lloguer. I en paral·lel, crear una línia d’ajuts per als propietaris que tenen pisos tancats amb bonificacions de l’IBI o perquè els puguin rehabilitar. Una altra mesura és incentivar cooperatives d’habitatges en cessió d’ús.
Què destacaria de la llista?
És totalment renovada; només repeteix una persona. És una llista transversal, de diferents procedències, amb moltes vinculacions amb les entitats perquè pensem que és la millor manera d’arribar a tothom. L’objectiu per al 26-M és treballar per millorar els resultats de fa quatre anys; la percepció que ens arriba del carrer és molt bona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

Els bombardejos israelians colpegen Rafah abans de l’anunciada ofensiva

barcelona
Portugal

El creixement de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució

Barcelona
política

Aragonès “celebra” que Puigdemont posi “ara” en valor una taula entre governs

barcelona

Entitats ecologistes insten el PSC, ERC i Junts a renunciar als macroprojectes turístics

barcelona
política

Barcelona donarà suport a la creació d’un estat palestí

barcelona
política

Puigdemont proposa la cancel·lació del deute amb l’Estat

barcelona
Estat espanyol

Presenten una altra querella contra Begoña Gómez

Barcelona
política

Illa descarta fer “un Collboni” i ser investit amb els vots del PP

barcelona
política

El PSC es dispara en l’enquesta del CEO i ERC i Junts es disputen el segon lloc

barcelona