Política

Batlle afirma que la inseguretat a Barcelona “no és irreversible” i avisa que “no pot cronificar-se”

L’Ajuntament de la capital catalana es reunirà el dijous al matí amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i representants dels locals d’oci nocturn

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha afirmat que la inseguretat a Barcelona “no és irreversible” i “no pot cronificar-se” i, de fet, ha assegurat que totes les accions que s’estan treballant actualment van dirigides a revertir la situació.

Després de l’homicidi d’un home durant una baralla al Port Olímpic aquest diumenge, que eleva a cinc les víctimes per homicidi a la ciutat, Batlle ha reconegut durant una atenció als mitjans que la situació els “preocupa” i que “no és tolerable”.

Així mateix, ha anunciat que el dijous vinent a dos quarts de nou del matí l’Ajuntament es reunirà amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i representants dels locals d’oci nocturn tant del Front Marítim com del Port Olímpic per abordar la problemàtica.

Batlle, que ha confiat que es podrà revertir la situació i ha recordat que durant el passat sempre s’ha acabat amb els “repunts d’inseguretat”, ha demanat un “esforç” col·lectiu per caminar en aquesta direcció, i ha assegurat que hi ha una “relació estreta” entre tots els cossos de seguretat.

D’altra banda, el tinent a l’alcaldia també ha condemnat totes aquelles formes d’autoorganització ciutadana que simulin agents policials prenguin competències dels cossos de seguretat i ha avisat que “es perseguiran”. “La seguretat pública és responsabilitat dels poders públics”, ha sentenciat, per afegir que qualsevol activitat en aquesta línia “és un delicte” i que no es pot “prendre la justícia per la mà”. Així, ha advertit que això és “perillosíssim” i ha fet una crida a la responsabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Sud-àfrica

Aproven la llei contra els delictes d’odi

Barcelona
guerra a Gaza

Acaben sense acord les negociacions per una treva a Gaza

Barcelona

La CUP vol garantir l’atenció en català a la sanitat i als serveis públics

TORROELLA DE MONTGRÍ
política

Aragonès demana que “cap vot catalanista” vagi al PSC i es conjura perquè no governi

barcelona

Orriols participa de la retirada del cartell de festa censurat del balcó de l’Ajuntament

RIPOLL

Presó per un dels cinc sospitosos de cometre narcoassalts

FIGUERES
Estats Units

Stormy Daniels insisteix que ha dit “la veritat” sobre Trump

Barcelona
Guerra a Gaza

Israel desafia Biden i manté els plans a Gaza encara que “hagi d'estar sol”

barcelona

Paneque (PSC): “Som l’únic partit amb programa específic per la demarcació”

GIRONA