Política

Tsunami democràtic anuncia dates de noves accions, entre les quals el 18-D, el Barça-Madrid

La plataforma publica un missatge en què insta el seguidors a guardar-se les dates, entre les quals destaca el 9 de novembre, amb un acte a “tot l’Estat”

El govern espanyol “prepara eventuals respostes” davant les noves convocatòries

Tsunami Democràtic ha anunciat noves mobilitzacions, que inclou la data del clàssic Barça-Madrid del 18 de desembre al Camp Nou. Així ho han anunciat en un missatge en el seu canal de Telegram i les xarxes socials en el que avancen les dates de les noves mobilitzacions (9 -a tot l’Estat-, 11 , 12 i 13 de novembre -que remarquen sera lloc sorpresa), així com la del 18 de desembre amb el títol: “Juguem a casa”.

El partit, inicialment previst per aquest dissabte 26 d’octubre, finalment es disputarà el 18 de desembre. S’ha decidit ajornar-lo per “causes excepcionals” per la situació generada a Catalunya després de la sentència de l’1-O.

La resposta del govern espanyol

El govern espanyol “estudia tots els escenaris” “prepara eventuals respostes” davant les noves convocatòries del Tsunami Democràtic, segons ha afirmat aquest divendres la portaveu de l’executiu en funcions, Isabel Celaá, en roda de premsa posterior al Consell de Ministres. Segons Celaá, “qualsevol mobilització violenta preocupa el govern en el sentit que pren precaucions i cauteles”, i “el Ministeri de l’interior estudia tots els escenaris i prepara les eventuals respostes”. En tot cas ha apuntat que “avui encara no hi ha res en ferm que es conegui” i “només estem en fase de determinats anuncis que s’han vingut fent per determinats mitjans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia