Política

PoLÍTICA

La regidora expulsada del govern de Blanes vol fer lista

Rosa Aladern anuncia que vol encapçalar la llista del Grup Blanes a les eleccions del maig que ve

L’agrupació d’electors està cercant les signatures necessàries per validar-la

Grup Blanes és el nom que ha escollit la candidatura que encapçalarà Rosa Aladern a les eleccions municipals del maig vinent. Aladern està buscant ara les signatures necessàries per poder validar l’agrupació d’electors

El Grup ja ha començat la seva activitat i fins i tot dilluns va celebrar un acte de presentació al local social de la plaça Mossèn Quer 5. Ja s’ha fet públic les cinc persones que acompanyaran Aladern en els primers llocs de la candidatura. Es tracta de la mestra Mariola Sánchez, el metge Javier Kalin O’Farrill; l’assessor fiscal Jesís Chaves, la infermera Mary Jane Chu i el consultor David Quesada. En els pròxims dies ja s’han previst visites prelectorals al mercat, inauguració de fotografgies del comerç blanec i també una trobada amb els barris a Mas Enlaire.

L’alcalde Àngel Canosa (ERC) va retirar l’1 d’agost passat totes les competències de govern a Rosa Aladern, responsable de l’àrea d’Urbanisme, Enginyeria, Obra Pública, Neteja i Recollida de Residus, per “la pèrdua de confiança i per la seva actuació en alguns temes que havia dut a terme”. Els tres informes, però, no venien avalats pel secretari municipal, el qual no veia irregularitats greus, però sí alguns “vicis” en tràmits controvertits. La fiscalia, però, finalment va arxivar al gener passat la demanda que havia interposar Canosa. Aladern sempre es va mantenir ferma que no s’havia comès cap irregularitat i, en el cas que s’hagués produït algun error, “aquest s’havia comunicat i corregit”.

El setembre passat, Aladern va moure fitxa i va denunciar l’alcalde, Àngel Canosa, davant la fiscalia per “assetjament laboral, injúries, calúmnies i prevaricació urbanística”. Aladern defensava que Canosa l’hauria destituït del càrrec abans d’encarregar que s’investigués la seva gestió al capdavant de l’àrea. I que més endavant, “tot i saber” que el dictamen que l’alcalde va encarregar “l’exonerava de tota responsabilitat, va mantenir públicament que ella havia comès irregularitats presentant la denúncia a la fiscalia”.

Aladern finalment va anar a raure a l’octubre passat al grup no adscrit per no va trobar el suport que s’esperava en el seu grup de Blanes En Comú Podem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Orient Mitjà

L’emir de Kuwait dissol el Parlament i suspèn clàusules constitucionals

Barcelona

Cañigueral (ERC): “Ni un vot al PSC més espanyolista ni al Junts de les retallades”

SALT
política

Aragonès demana el vot per no posar “en risc” tots els avenços del seu govern

tarragona
política

Una última crida als indecisos tanca una campanya esvalotada

barcelona
Alemanya

Creix la tensió en la protesta contra l’ampliació de la ‘gigafactoria’ de Tesla

Barcelona
Política

Mor Pili Hernández, exregidora de Torredembarra

Paneque (PSC) demana el vot per iniciar una nova etapa a Catalunya

LLORET DE MAR
SOCIETAT

La JE avisa que els acampats de la UB no poden fer propaganda el 12-M

BARCELONA
índia

L’oposició índia celebra com un triomf la llibertat sota fiança d’un líder detingut

barcelona