Política

La Cate titlla de “desconsiderats” a Junts per Figueres

Lamenta que el partit polític no fes cas a les indicacions del president d’aquesta entitat centenària i utilitzés espais no autoritzats, com el vestíbul, per servir un refrigeri

L’associació afirma que només es pot fer servir el bar

La junta de la Cate de Figueres lamenta que Junts per Figueres no fes cas a les indicacions del seu president, Lluís Illa, que prèviament –i no durant l’acte, com vàrem publicar erròniament– els va donar indicacions que el passat 1 de març no podien utilitzar el vestíbul per servir un refrigeri. El patronat, que és el propietari i no qui gestiona, segons una nota és com a entitat privada “qui té la potestat d’autoritzar quines activitats es fan a cada espai de casa seva.des de l’entitat considera “és una desconsideració i una descortesia cap a una entitat centenària de la Figueres i als seus socis, fer cas omís de les indicacions dels seus responsables”.

La topada va tenir lloc abans de l’acte quan es va fer saber “en diverses ocasions” als representants de Junts per Figueres que no podien servir el refrigeri que tenien previst, ni al vestíbul ni a la sala d’exposicions. Els dies previs a l’acte, es va mantenir diverses converses telefòniques amb representants de la candidatura i sempre va deixar clara la postura de la Cate. Els refrigeris se serveixen al bar que hi ha a la casa. També volen matissar el que s’afirmava des de Junts, segons els quals, el bar –que gestiona el mateix des de fa temps– no tenia prou copes de cava: “No es pot afirmar que el bar no té prou copes de cava si ningú dels organitzadors de l’esdeveniment ho va preguntar a la responsable del bar”. En tot cas, “l’entrada de l’immoble també és propietat de La Cate i allà tampoc es poden servir refrigeris. I no és cert que tradicionalment s’hi ha fet aquestes activitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Els comuns retreuen ja també al PSC el suport al Hard Rock

barcelona
política

Aragonès fa una crida a concentrar el vot d’esquerres

barcelona
guerra a gaza

El govern de Netanyahu decideix tancar Al Jazeera a Israel

barcelona
itàlia

Més de 400 migrants arriben a Lampedusa en 48 hores

barcelona
bolívia

Morales avisa que serà candidat a les presidencials “de grat o per força”

barcelona
guerra a gaza

Desenes de milers d’israelians insten Netanyahu a pactar una treva

barcelona
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona