Política

Madrenas alerta del risc de l’abstenció, durant la presentació de les llistes de Junts per al Congrés i el Senat del 23J

L’acte s’ha dut a terme aquest matí al jaciment d’Empúries i la cap de llista al Congrés ha afirmat que tots els municipis gironins són importants pel seu partit

Junts ha presentat aquest matí la candidatura al Congrés i al Senat per la demarcació de Girona a les eleccions del proper 23-J al jaciment d’Empúries. La cap de llista al Congrés per Girona, Marta Madrenas, que ha alertat sobre el perill de l’abstenció, ha explicat que la candidatura ha escollit el jaciment perquè, «per nosaltres, tots els 221 municipis de la demarcació de Girona som iguals d’importants. Nosaltres som els que sempre ens preocupem i defensem els nostres municipis i la seva gent”. La cap de llista s’ha compromès a “treballar incansablement al capdavant d’un equip plural, de gent valenta i compromesa, que vol revertir la situació de maltractament sistemàtic i els incompliments flagrants del govern espanyol”. I ha recordat que, “mani qui mani a Madrid, els pressupostos aprovats mai s’acaben executant, les promeses es queden en paraules i el dèficit fiscal perdura i s’agreuja”. Per això, “nosaltres defensarem la nostra identitat i els nostres valors, i també serem la veu exigent i insubornable en la defensa del territori gironí i de Catalunya”.

La llista la completen la filòloga i regidora de Blanes, Mònica Rabassa, l’alcalde de Cornellà del Terri i comunicador de professió, Salvador Coll, l’exalcaldessa de la Jonquera, tècnica en relacions públiques i graduada en Comunicació, Sònia Martínez, i l’alcalde de Quart, l’enginyer Ferran Rodero. Pel que fa al Senat, Junts presenta el filòleg Joan Bagué, que ja havia estat senador de 2011 a 2019, Albert Piñeira, llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i que ha estat alcalde de Puigcerdà de 2011 a 2023, i l’exalcaldessa de Roses i diplomada en empreses i activitats turístiques, Montse Mindan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Aragonès demana el vot per evitar noves retallades

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança un nou atac massiu contra la xarxa elèctrica ucraïnesa

Barcelona
política

Illa a Madrid: “Catalunya ha d’ajudar a millorar Espanya”

barcelona
Estat espanyol

Dirigents i militants socialistes demanen a Sánchez que no plegui

Barcelona
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles
Estat espanyol

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada