Política

L’Ajuntament de Quart ja té cartipàs pel nou mandat

En un ple extraordinari, es van aprovar les retribucions i indemnitzacions de les regidories, les quals suposen un estalvi econòmic de 16.000 euros a l’any

L’Ajuntament de Quart va aprovar ahir, en un ple extraordinari, el cartipàs pels pròxims anys del mandat 2023-2027. El nou govern, format per Gent de Quart-Compromís Municipal  i el PSC, s’organitzat la següent manera. Ferran Rodero, alcalde de Quart, (Gent de Quart) ocupa la regidoria de Transparència i Comunicació, Terrissa, Cultura i Identitat, Ensenyament i regidoria de Seguretat i Civisme. Ricard Ruiz, primer tinent d’alcalde, s’encarrega de la regidoria d’Urbanisme i gestió territorial; Transició Energètica i Mobilitat i la d’Espots. La segona tinença d’alcaldia és per a Pere Cabarrocas, del PSC, que assumeix la regidoria de Via Pública, Obres i serveis; Medi Ambient, gestió forestal i rural; i la de Fons Històric. Elisabet Ribalta s’encarrega de la regidoria de Feminisme i igualtat; de Salut, Serveis Socials i famílies; i la Persones grans. Enric Delgado ocupa la regidoria de Promoció econòmica; Joventut i la de Festes i Agustin Velasco, també del PSC, es dedica a la regidoria d’Hisenda i Patrimoni municipal; Participació Ciutadana i Habitatge.En el ple, es van aprovar les noves retribucions i indemnitzacions dels regidors i regidores per al mandat 2023-2027, les quals suposen un estalvi econòmic del 16% respecte al mandat anterior. Aquest estalvi representa més de 16.000 euros l’any amb el què comportarà estalviar prop de 65.000 euros durant la legislatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Veray (PP): “socialisme i separatisme són inestabilitat política”

banyoles
polònia

Les menors podran comprar la píndola de l’endemà sense recepta

barcelona
estats units

Els proisraelians ataquen els universitaris propalestins a Los Angeles

barcelona
dinamarca

El govern introdueix el servei militar obligatori per a dones

barcelona
guerra a gaza

Washington estudia acollir refugiats palestins que han fugit de la Franja

barcelona
estats units

La policia desallotja els universitaris de Columbia crítics amb Israel

barcelona
Eleccions 2024

El català agafa protagonisme

Barcelona

Hora d’aplicar l’amnistia o prevaricar

Madrid

Retrocés dels drets laborals a Europa

Brussel·les