Política

vot per correu

Feijóo, criticat mentre que Vox l’entén i Correus obre el cap de setmana

La bola s’ha fet grossa i, a Alberto Núñez Feijóo, ja li va bé perquè ahir va insistir a demanar al personal de Correus que treballi “matí i tarda” per fer possible que tot el vot per correu arribi a temps als col·legis electorals. Si en la vigília va insinuar manca d’interès dels responsables de Correus i va demanar sobreesforç al personal “amb independència dels seus caps”, ahir Feijóo va negar que insinués cap tupinada. Simplement, va precisar, es referia a les “manifestacions dels sindicats que veuen l’embús i dels ciutadans que diuen que han demanat el vot i no el tenen”. Interrogat per la qüestió, el candidat ultradretà Santiago Abascal era l’únic que entenia la preocupació de Feijóo. La resta de partits, però, li van llançar una pluja de crítiques, a les quals es va afegir l’expresident socialista José Luis Rodríguez Zapatero en afirmar que els ciutadans ja s’han acostumat als intents del PP de guanyar eleccions “amb falsedats, enganys i mentides” com ho van intentar amb la guerra de l’Iraq i els atemptats de l’11-M.

El candidat del PSOE, Pedro Sánchez, va acusar el seu rival d’“enfangar” la campanya. La candidata de Sumar, Yolanda Díaz, va dir que la manipulació de vot real és la que practica el PP a Galícia amb el “carretaxe”. El candidat del PDeCAT, Roger Montañola, va qualificar Feijóo de conspiranoic, mentre que el republicà Ernest Maragall va fer una crida a desmentir el PP tot sol·licitant el vot per correu. Correus va anunciar ahir que ha reforçat la plantilla amb 20.240 persones més i que obre demà i diumenge les oficines de Barcelona per atendre totes les sol·licituds.

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/2312296-pluja-de-critiques-contra-feijoo-pel-vot-per-correu-mentre-vox-l-enten.html

2312296



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

rússia

Putin avisa que les forces estratègiques de Moscou estan “preparades pel combat”

barcelona

Eloi Badia: “Recuperarem la sisena hora a l’escola pública”

l’escala

La CUP es compromet a preservar la Gola del Fluvià

sant pere pescador
Estats units

Biden amenaça Israel de deixar d’enviar bombes i munició si envaeix Rafah

barcelona
Joan Duran i Poble
Cap de l’oposició a Caldes de Montbui (ara Caldes)

“Som partidaris de fer petites grans accions de poble”

Caldes de Montbui
Laia Cañigueral
Candidata d'ERC per Girona

“Estem invertint perquè ni una gota del Ter vagi a Barcelona”

Girona
la crònica

Hard Rock, el nom i la cosa

Per Paneque i Romero (PSC) ara es tria o estabilitat o soroll i confrontació

PALAFRUGELL
política

La policia diu que no pot localitzar Puigdemont en plena campanya

barcelona