Política

JÚLIA BOADA

Cap de llista i diputada electa de Sumar-En Comú Podem

“S’ha entès el sentit del projecte”

“La majoria ha apostat per revalidar el govern a l’Estat”

Júlia Boada, de Sumar-En Comú Podem, remarca que l’electorat ha entès la importància de revalidar el govern a l’Estat.

Com valora el resultat?
La gran majoria ha apostat clarament a les comarques gironines per revalidar un govern i que aquest tiri endavant. Nosaltres hem estat gran part d’aquest vot decisiu. A Girona, la nostra formació ha crescut en vots i percentatge, malgrat l’increment de l’abstenció.
L’electorat ha donat prioritat, doncs, al treball?
La gent, penso, està satisfeta del treball que s’ha fet al llarg d’aquests tres anys i mig de govern. Durant tota la campanya hem insistit que volíem tirar endavant amb un govern que avancés en més drets i més llibertats, que afrontés més reptes i que continués millorant la qualitat de vida. Crec que s’ha entès el sentit del nostre projecte.
Per cert, sorprèn el seu resultat a molts pobles petits.
Sí. I pensem que és precisament per aquesta voluntat que teníem de ser un projecte o una proposta que fes una campanya molt en positiu, que parlés molt dels avenços i de quin futur volíem; no només es tractava de fer un bon resultat en aquestes eleccions, sinó de plantejar que teníem un projecte clar per a la dècada vinent. Afegint, a més, aquesta visió més ecologista. Tot això ha calat i estem realment molt satisfetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia