Política

Junts demana al govern de Sant Feliu que reconsideri el tancament del viver d’empreses

Junts demana al govern de Sant Feliu de Guíxols que reconsideri el tancament del viver d’empreses. En un comunicat, el grup polític afirma que, amb una “sorprenent i inesperada” decisió política passades les eleccions municipals, l’equip de govern de Sant Feliu de Guíxols ha tancat definitivament el viver d’empreses Coworking Guíxols.

Segons esmenta Junts en un comunicat, aquesta notícia ha causat gran indignació tant als usuaris com a la comunitat d’emprenedors locals, que havien convertit aquest espai de treball, no només en un lloc per treballar sinó també en un punt de trobada i col·laboració. Des de la seva obertura l’any 2019, el Coworking Guíxols s’havia establert com un far d’innovació i creativitat al cor de la ciutat. Amb una infraestructura moderna i una atmosfera de treball col·laboratiu, el coworking es va convertir en la casa d’emprenedors, autònoms i petites empreses que buscaven un lloc on créixer i junts crear sinergies. Junts afirma que es tracta d’una oportunitat per a la creació de noves empreses i és fonamental per diversificar i potenciar l’economia de Sant Feliu que formava part de la xarxa d’espais d’allotjament empresarial de la província de Girona.

Des de Junts creuen en la necessitat de reforçar i diversificar les iniciatives empresarials i fa mesos havien proposat que calia donar a conèixer aquest espai per tal de millorar-ne l’ocupació i consideren un nou error del govern que hagi decidit tancar un espai tan necessari per a l’emprenedoria i la col·laboració, sense disposar d’una altra alternativa coneguda. En vista d’aquest impacte negatiu per a la creació d’ocupació i l’economia local, insten l’equip del govern Motas - PSC a reconsiderar la seva decisió i explorar opcions per mantenir obert aquest espai tan vital mentre no es trobi un emplaçament més idoni on acollir els emprenedors de Sant Feliu de Guíxols.

Finalitzen el comunicat esmentant que és essencial preservar els llocs on el talent, la creativitat i les sinergies poden convergir, i el Coworking Guíxols havia demostrat ser un d’aquests espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries