Política

Feijóo: “Són els acords de la vergonya”

El popular acusa el PSOE de “capitulació” davant les exigències dels independentistes en la seva lluita per “derrotar l’estat”

Compara “l’atac a la democràcia espanyola” de la llei d’amnistia al 23-F, ETA i el “cop independentista” del 2017

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha qualificat el pacte entre PSOE i Junts dels “acords de la vergonya” amb els que “Espanya ha perdut, els independentistes estan guanyant i el PSOE ha desaparegut”.

En un declaració institucional, Feijóo ha assegurat que són un “capítol de capitulació” dels socialistes que al seu parer han estat “cedint en tota i cadascuna de les exigències” dels independentistes que no “han fet cap concessió, ni remordiment ni desig de reconduir la situació, sinó tot el contrari”. Per això ha censurat que Pedro Sánchez de “cedir a un xantatge” per “conveniència personal, no per convivència col·lectiva” i l’ha acusat de donar suport a l’“objectiu derrotar a l’Estat”, fet que ha qualificat d “humiliació completa i inapel·lable”.

També ha retret al socialista que no hagi donat la cara públicament i hagi cedit el protagonisme explicant l’acord a “un pròfug de la justícia”, lamentant que els acords “trenquen la igualtat dels espanyols davant la llei, converteix en legals fets delictius” Per a Feijó el pacte convertirà en repressor el Tribunal Serà i serà un cop al ciment al poder judicial”, a més de “debilitar” les autonomies i “legitimarà” el discurs de l’independentisme per “reprendre el seu pols contra l’Estat”

El líder del PP ha afirmat que la llei d’amnistia és un “atac a la democràcia espanyola” i l’ha comparat amb altres“cops” com el 23-F, el del terrorisme ETA i el procés independentista del 2017, amb la diferència, ha dit, que aquest “està protagonitzat per un candidat a la presidència del govern”. “El colpisme d’abans va tenir el capdavant tots els presidents del govern d’Espanya, i en aquest cas el desafiament dels valors de la Constitució està protagonitzat per un candidat a la presidència del govern” que “es confabula amb els que volen mutilar la nostra nació”..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia