Política

HISENDA MUNICIPAL

Creix el pressupost de Calonge i Sant Antoni gairebé un 30 per cent

El govern es marca l’objectiu de consolidar i millorar el nivell de prestació de serveis a la ciutadania i finalitzar l’execució dels projectes estratègics de transformació del municipi

El ple de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat el pressupost per l’any vinent amb nou vots favorables de l’equip de govern (6 de Junts, 2 de PSC i 1 de PP), 2 abstencions (1 Tots pel Poble i 1 Guanyem Calonge i Sant Antoni) i 6 vots en contra (4 ERC, 1 Avancem, 1 SOMCISA). El pressupost per l’any 2024 creix respecte el de l’any actual, i es situa en 29.716.340 euros, el què suposa un increment del 29,28%. Aquest augment ve marcat per dos objectius: consolidar i millorar el nivell de prestació de serveis a la ciutadania i finalitzar l’execució dels projectes estratègics de transformació del municipi que ja es van iniciar l’any passat, i que està previst que finalitzin l’any vinent.

L’increment ve marcat en part per la previsió de l’augment dels costos del servei de neteja i recollida de residus, així com també contempla els increments previstos dels diferents serveis i del capítol de personal. En el cas del servei de recollida de residus i neteja, la puja dels costos ve condicionada pel tancament de l’abocador de Solius, així com pel nou contracte que es preveu adjudicar l’any vinent i que incorpora millores importants.

El regidor d’Hisenda, Arturo Prades, ha explicat que “es tracta d’un pressupost que creix per poder garantir el nivell actual de serveis que oferim a la ciutadania, i també obre un marge important de millora, especialment pel què fa al servei de neteja i recollida de residus”. Prades ha afegit que “el pressupost també incorpora en el capítol d’inversions diversos projectes estratègics i de transformació del municipi que tenien una execució en diferents any i que suposaran una salt endavant per Calonge i Sant Antoni”.

Les inversions per l’any vinent sumen 3.692.350 euros i destaquen diversos projectes d’urbanització, com l’avinguda Catalunya de Sant Antoni, la urbanització Font Romà de Treumal o la urbanització David, que sumen 2.826.000 euros . De la resta d’inversions cal assenyalar les inversions de reposició de la xarxa d’aigua i clavegueram (307.500 euros), les inversions en edificis municipals i escolars (182.750 euros), inversions en la via pública (73.500 euros) o la direcció de les obres de plaça Catalunya, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

12 DE MAIG

El ‘presidente’ és Pedro

Sant Boi de Llobregat

Més mobilitat ferroviària

Girona

Estudiants desencantats

LA BISBAL D’EMPORDÀ

Cañigueral defensa l’impuls del contingut audiovisual en català per als infants

LA BISBAL D’EMPORDÀ
israel

L’Exèrcit israelià nomena el substitut del cap dels serveis d'Intel·ligència

barcelona
GIRONA

Ernest Urtasun: “Salvador Illa no està preparat per governar”

GIRONA
escòcia

John Swinney es perfila com a nou líder de l’SNP amb la retirada de Kate Forbes

barcelona
estats Units

Biden trenca el seu silenci sobre les protestes universitàries contra la guerra a Gaza

barcelona
suïssa

Activistes propalestins ocupen un hall en la Universitat de Lausana

barcelona