Política

política

Tossa Sempre! facilita l’aprovació del pressupost pel 2024

El grup municipal Tossa Sempre!, a l’oposició, ha votat a favor de l’aprovació del pressuposts municipal del 2024 després que el govern de +Tossa acceptés incorporar un total de 20 propostes recollides en un document que la formació liderada per Pilar Roura va fer arribar a l’alcalde Martí Pujals. L’acord, que ha permès aprovar el pressupost municipal pel 2024, es va signar el passar dia 9 de gener.

L’acord inclou diferents propostes, entre les quals destaquen la necessitat de fer un pressupost amb perspectiva de gènere, el disseny d’un pla de recollida i tractament de dades de Tossa desagregades per sexes, un estudi de mobilitat que garanteixi la seguretat de les dones a l’espai públic, el foment i difusió del parlar salat, un transport sota demanda i/o compartit per anar als hospitals de Blanes, Calella o Girona, la creació d’un voluntariat per donar suport als desplaçaments de la gent gran i/o sola del municipi i la creació d’una Oficina d’Atenció a les Famílies, entre altres propostes.

També s’ha volgut afegir un dels punts que generen més controvèrsia al municipi, l’aparcament. El pacte preveu incloure en la licitació d’aparcaments la digitalització dels aparcaments existents per poder conèixer el nombre de places buides, un sistema de cobrament conjunt i informatitzat i donar una imatge corporativa als aparcaments. En aquest sentit, Pilar Roura destaca la importància de l’acord per al futur de Tossa: “L’aprovació dels pressupostos és més que necessària en el moment que ens trobem, però cal incloure mesures de caràcter social com les que hem aportat per aconseguir millorar el nostre municipi”. Per tal de vetllar pel compliment de les propostes es constituirà una comissió de seguiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona