Política

Política

Francesc Ferrer, exdirector dels serveis territorials d’Ensenyament i de Cultura a les Terres de l’Ebre

Va ser regidor a l’Ajuntament de Tortosa per CiU del 1995 al 2003

L’exregidor de Tortosa Francesc Ferrer Celma, més conegut com a Paco, va morir ahir, divendres, a l’edat de 75 anys, segons ha confirmat l’exalcalde de Tortosa, Ferran Bel, a través de la xarxa X. En la mateixa piulada, Bel l’ha volgut definir com una persona intel·ligent, capaç, molt compromès social i políticament amb la seva ciutat, Tortosa, el seu territori, les Terres de l’Ebre, i el seu país, Catalunya.

Va llicenciar-se en pedagogia a la Universitat Central de Barcelona el 1976, però uns anys abans, entre el 1968 i 1971 ja va exercir de mestre a l’escola de la Mercè, el mateix centre on havia cursat els seus primers estudis. A partir de la dècada dels anys vuitanta va començar a exercir diferents càrrecs al Departament d’Ensenyament de la Generalitat, entre els quals el d’inspector. Va ser tinent d’alcalde i regidor a l’Ajuntament de Tortosa per Convergència i Unió durant dos mandats consecutius (1995-2003), i també va ser director territorial del Departament d’Educació a les Terres de l’Ebre (2001-2003), i anys més tard, entre el 2011 i el 2013, del Departament de Cultura.

L’acte de comiat va tenir lloc ahir, dissabte, dia 20, a dos quarts d’una del migdia, al tanatori Domingo de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia