Política

Àsia central

Un jet privat que volava de l’Índia cap a Rússia s’estavella a l’Afganistan

Almenys sis persones viatjaven a l’avió

Els equips de rescat afganesos busquen aquest diumenge les sis persones que viatjaven en un avió privat rus que s’ha estavellat en una regió muntanyosa al nord-est del país.

El jet, que volava des de l’Índia amb destinació a Rússia, ha desparegut dels radars aquesta nit quan sobrevolava la província de Badakhshan, apropo de la frontera amb el Tadjikistan.

Segons fonts citades per l’agència russa TASS, l’aparell, un avió a reacció Dassult Falcon 10B, hauria patit una avaria als seus dos motors. El vol no tenia previst creuar l’espai aeri afganès, motiu pel qual les autoritats del país centreasiàtic creuen que s’ha desviat en patir problemes tècnics.

El jet accidentat volava des de l’aeroport de Gaya, a l’Índia, cap al de Zhukovski, a la regió de Moscou. Almenys sis persones volaven a l’avió –quatre tripulants i dos passatgers–, dues de les quals eren de nacionalitat russa. Segons l’agència d’aviació russa, l’aparell realitzava un “vol xàrter sanitari”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia