Política

UPyD a Catalunya obre les portes a Robles si deixa C's

L'actual diputat de Ciutadans ha reafirmat que deixarà el partit a l'estiu i ha anunciat que tornarà a donar classes

El portaveu d'UPyD a Catalunya, Juan Perán, ha obert les portes del partit a Antonio Robles, diputat de Ciutadans (C's) al Parlament, tot i que no li ha promès cap càrrec a la direcció.

Perán ha estès la mà a Robles, que fa uns dies va anunciar que es donarà de baixa del partit a l'estiu i abandonarà l'escó. "Nosaltres tenim les portes obertes a tothom. Si Robles decideix trucar a la porta d'UPyD, serà benvingut".

Amb tot, Perán ha remarcat que al principi el seu rol serà el de militant: "Aquí ningú arriba amb un càrrec ja segur", ha avisat.

Robles reafirma la seva dimissió i comunica que tornarà a donar classes

Com ja va avisar la setmana passada, Robles ha confirmat que aquest estiu abandonarà el partit de C's i que al setembre tornarà a exercir com a professor d'Institut. La decisió prové del seu rebuig davant la integració del partit a la coalició electoral Libertas, que inclou formacions euroescèptiques i ultranacionalistes de diversos països europeus.

El diputat però vol conservar l'escó fins que acabi el període de sessions, per poder finalitzar la feina que està desenvolupant en diverses comissions parlamentàries, entre elles la que elabora el dictamen de la Llei d'Educació de Catalunya (LEC).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.